Societatea comerciala BIG CONF SRL a luat fiinta in 2002 in Botosani, Romania si are ca obiect de activitate fabricarea articolelor de imbracaminte in sistem lohn si anume : pantaloni, geci, fuste, jachete, rochii, camasi (materia prima si auxiliarele fiind furnizate de clienti).

Pentru buna desfasurare a activitatii firma a achizitionat echipamente si utilaje moderne pentru executarea de diferite categorii de lucrari, investitiile fiind continuate permanent pentru a tine pasul cu ultimele realizari in domeniul confectiilor, putand mentiona cateva firme producatoare de utilaje textile : PFAFF, DURKOPP ADLER, BROTHER, ALAN, RIMOLDI, RICHPEACE, etc.

Gratie acestor investitii, calitatea produselor executate si livrate precum si seriozitatea privind angajamentele asumate au determinat obtinerea unor rezultate notabile, asigurand o colaborare fructuoasa cu un portofoliu de clienti renumiti de mai bine de 15 ani. Ne putem mandri cu branduri de renume precum Marella, Max Mara, Marina Rinaldi, Prada, Versace, etc.